Vacancies overview

Filter vacancies

69 Results found

Tension Operator

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Tension Operator? Heb je al eens gewerkt op een kabellegger en bekend met het zoeken en oplossen van elektrische storingen? Solliciteer nu!

Read More

Customer Service Medewerker

Er is een probleem bij een grote klant. Jij tovert een glimlach op je gezicht, pakt de telefoon en zorgt ervoor dat het opgelost wordt. Geldt deze omschrijving voor jou? Reageer dan nu.

Read More

Hoofdwerktuigkundige: vaste positie voor langere tijd

Ben jij hoofdwerktuigkundige en heb je altijd al willen werken op een kabellegger? Dit is je kans: vaste positie voor langere tijd!

Read More

Nautisch Docent

Kun je jongeren enthousiasmeren met jouw nautische kennis? Heb je een onderwijsbevoegdheid of ben je bereid deze te halen? Meld je dan nu aan voor deze vacature.

Read More

Technisch Docent

Ben jij een scheepswerktuigkundige of scheepsbouwer die met enthousiasme kennis kan overbrengen op jongeren? Solliciteer dan nu op deze baan!

Read More

Radio Operators Jack Up

For one of our clients we are looking for an experienced Radio Operator. Work area is Europe. If you are available for a longer period of time, this vacancy will suit you!

Read More

Deckhand Jack Up

Wil je graag in Europa werken? Ben je op zoek naar een werk- en verlofschema van 2:2 of 4:4? Meld je dan aan via onze website!

Read More

Marof Koopvaardij

Ben je onlangs afgestudeerd als Marof en klaar voor je maritieme carrière? Meld je aan! Your career, our job!

Read More