Vacancies overview

Filter vacancies

65 Results found

Ervaren Matroos voor bergingsproject

Ben jij een enthousiaste, ervaren en hands-on matroos en ben je de komende maanden beschikbaar? Meld je dan aan! Er zijn diverse mogelijkheden om als matroos aan de slag te gaan bij dit bergingsproject.

Read More

Commissioning Engineer

Ben jij de inbedrijfsteller met kennis van Mechanica, Elektrotechniek en Elektronica die graag reist in binnen- en buitenland? Bekijk dan deze vacature!

Read More

Service Co├Ârdinator

Heb je ervaring met elektrotechniek binnen de maritieme industrie, weet je klanten te binden en ben je ondernemend ingesteld. Reageer dan nu!

Read More

Havensleepbootkapitein Rotterdamse haven

Voor de Rotterdamse haven zoeken wij, op korte termijn, een ervaren ASD havensleepbootkapitein. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Read More

Tweede Werktuigkundige semi-submersible heavy lift vessel

Heb jij ervaring met (diesel-) elektrische aandrijvingen en vind je het een uitdaging om te werken op een semi-submersible heavy lift vessel. Meld je aan! Een vast dienstverband bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Read More

Derde Werktuigkundige semi-submersible heavy lift vessel

Heb je interesse in (diesel-) elektrische aandrijvingen en vind je het een uitdaging om te werken op een semi-submersible heavy lift vessel. Meld je aan! Een vast dienstverband bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Read More

Managing Director

Ben jij de aangewezen persoon om de organisatie en de vloot van onze klant te laten groeien richting de Offshore sector? Tien jaar relevante managementervaring in een technische omgeving is een vereiste. Meld je aan!

Read More

Docent Nautical en Mechanical Engineering – Oman

Lesgeven in Sohar (Oman). Voor deze locatie zijn wij op zoek naar drie fulltime docenten; docent Mechanical Engineering, docent Nautical en een docent Port and Shipping. Meld je aan!

Read More