Vacancies overview

Filter vacancies

61 Results found

Productiecoördinator

Spreken de volgende woorden jou aan: leidinggeven, haven, op- en overslag van droge bulkgoederen en veilig werken? Solliciteer dan nu op deze baan!

Read More

Chief Engineer Jack Up Vessel

We are looking for a Chief Engineer for a DP2 jack up vessel who will maintain the vessel and associated machinery in an uninterrupted and reliable standard. Interested? Please register!

Read More

Nautical Route Analyst

Do you have a passion for navigation? Become Nautical Route Analyst in The Netherlands or The Philippines. Register!

Read More

Ervaren Matroos voor bergingsproject

Ben jij een enthousiaste, ervaren en hands-on matroos en ben je de komende maanden beschikbaar? Meld je dan aan! Er zijn diverse mogelijkheden om als matroos aan de slag te gaan bij dit bergingsproject.

Read More

Commissioning Engineer

Ben jij de inbedrijfsteller met kennis van Mechanica, Elektrotechniek en Elektronica die graag reist in binnen- en buitenland? Bekijk dan deze vacature!

Read More

Service Coördinator

Heb je ervaring met elektrotechniek binnen de maritieme industrie, weet je klanten te binden en ben je ondernemend ingesteld. Reageer dan nu!

Read More

Havensleepbootkapitein Rotterdamse haven

Voor de Rotterdamse haven zoeken wij, op korte termijn, een ervaren ASD havensleepbootkapitein. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Read More

Tweede Werktuigkundige semi-submersible heavy lift vessel

Heb jij ervaring met (diesel-) elektrische aandrijvingen en vind je het een uitdaging om te werken op een semi-submersible heavy lift vessel. Meld je aan! Een vast dienstverband bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Read More