Vacancies overview

Filter vacancies

71 Results found

Vakantiewerk Matroos Rijkswaterstaat regio Zeeland

Zoek je vakantiewerk deze zomer of een bijbaan voor tijdens je studie? Woon je in de regio Zuid-Holland of Zeeland, dan is deze vacature zeker interessant voor jou!

Read More

Matroos Rijkswaterstaat

Wij hebben werk voor langere tijd, werk op ad hoc basis of voor in te plannen dagen! Woon je in de regio Zuid-Holland, Den Helder, omgeving Waddenzee of Zeeland? Heb je ervaring als matroos, dan is deze vacature zeker interessant voor jou!

Read More

Sea2Shore: een nieuwe uitdaging in je carrière

Vaar jij nog, maar wil je graag een voet aan wal zetten? Heb je recent de overstap gemaakt en wil je doorgroeien? Neem dan contact met ons op en solliciteer!

Read More

QHSE Officer

Voor ons hoofdkantoor te Rotterdam zijn wij op zoek naar een parttime QHSE Officer die continu in beweging wil blijven. Bekijk de vacature, meld je aan en kom ons team versterken.

Read More

Chief Engineers for Multicat/Tug

We are looking for two Chief Engineers who are capable of working alone and also as part of a small crew. Interested? Please register!

Read More

Havensleepboot Matroos Rotterdam

Heb je enige (haven)sleepervaring en zoek je een baan met uitstekende doorgroeimogelijkheden in de Rotterdamse haven? Bekijk deze vacature en reageer snel!

Read More

Gezel Loodsvaartuig met vaarbevoegdheid Matroos

Ben jij een enthousiaste en leergierige AB? Ben je op zoek naar een bijbaan en woon je in de buurt van IJmuiden, Hoek van Holland of Vlissingen? Meld je dan aan voor deze JOB!

Read More

Service Coördinator

Do you have experience in coordinating small and large projects and managing employees on site? Apply for this vacancy!

Read More