Vacancies overview

Filter vacancies

39 Results found

Ambitieuze matroos voor havendienst

Ben jij op zoek naar een baan in de Amsterdamse haven met uitstekende doorgroeimogelijkheden? Woon je in de regio en heb je enige (haven)sleepervaring? Wij zijn op zoek naar enthousiaste Matrozen die hun toekomst zien in de havensleepdiensten van onze opdrachtgever. Beschik jij over de gevraagde documenten? Reageer dan snel!

Read More

E&I Technicians Offshore

Are you looking to –literally- keep your career moving? Than this is the job for you. Apply!

Read More

Werktuigkundige voor een Passagiersschip

TOS zoekt per direct een werktuigkundige voor een passagiersschip en vrachtschip. Het schip vaart tussen Europoort en Hull. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Read More

Werktuigkundige voor havendiensten

Voor diverse sleepboten in de Rotterdamse en Amsterdamse havens zijn wij op zoek naar (hoofd)werktuigkundigen. Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan nu!

Read More

WTK Veerdienst

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselde baan en woon jij in de regio van Terschelling / Harlingen en heb jij enkele jaren ervaring als (H)WTK? Beschik jij over de gevraagde opleiding en certificaten? Reageer dan snel!

Read More

Wanted: ervaren derde werktuigkundige

Ben jij een ervaren en gemotiveerde offshore werktuigkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Read More

Technisch Docent

Ben jij een scheepswerktuigkundige die met enthousiasme kennis kan overbrengen op jongeren? Solliciteer dan nu op deze baan!

Read More

Nautisch Docent

Kun je jongeren enthousiasmeren met jouw nautische kennis? Heb je een onderwijsbevoegdheid of ben je bereid deze te halen? Meld je dan nu aan voor deze vacature.

Read More